Classi?ed Design by Daloc
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Klassade dörrar från Daloc möter design i världsklass.


Daloc är Skandinaviens främsta tillverkare av säkra dörrar. Vi har en ständig strävan att inspirera, överraska och överträffa våra kunders förväntningar på dörrar – hur de kan se ut och fungera. Därför har vi låtit några av Skandinaviens mest framgångsrika formgivare vara med och skapa vår senaste dörrkollektion – Classified Design by Daloc. Resultatet är en trädörrskollektion med unika uttryck som klarar krav på brandsäkerhet, ljudabsorption och inbrottssäkerhet.

Skräddarsydda lösningar.

Designkollektionen tillverkas av Daloc-bolaget Orresta Dörr som är specialiserat på att producera specialdesignade trädörrar. Dörrarna tillverkas utifrån klassade konstruktioner och med stor valfrihet när det gäller färger och mått.

Formgivarna.

Monica Förster är formgivaren bakom några av de internationellt mest kända föremålen i nutida svensk design. Hon arbetar globalt med uppdragsgivare som Poltrona Frau, Tacchini, Modus, E&Y Japan, Offecct och Swedese.

Thomas Sandell
står bakom en lång rad uppmärksammade inredningar. Som möbelformgivare har han samarbetat med bland andra Artek, Asplund, B&B Italia, Cappellini, IKEA of Sweden och Källemo.

Designern Kasper Salto och arkitekten Thomas Sigsgaard arbetar sedan flera år som duo. De har framförallt gjort sig kända genom sina spännande
lamparmaturer, däribland Nosy och Wet Bell

Monica Förster

Monica Förster

Thomas Sandell

Thomas Sandell

Kasper Salto &Thomas Sigsgaard

Kasper Salto &Thomas Sigsgaard